Referenties

Wat vinden onze klanten van de Management Competence Scan en wat betekent het voor hun bedrijf? Lees hieronder wat onze klanten zélf zeggen over ons product.

Angela Smets, Senior Psycholoog Hays:

“De rapportage van de MCS is zeer uitgebreid, direct toepasbaar en geeft goed inzicht in iemands taakgerichte management competenties. Met de engelstalige variant kunnen wij ook onze internationale klanten een verantwoord assessment aanbieden.”

Matthijs Verburg, Partner eelloo:

“Met de MCS heb je snel zicht op de belangrijke basisvaardigheden voor managementfuncties. Voor kandidaten heeft het een hoge face validity, waardoor het prettig werkt in de assessmentpraktijk. Kortom, de MCS zou een basisinstrument moeten zijn in managementassessments.” 

Marieke Bosscha, Accountmanager, Trainer & Psycholoog NIP A&O bij eelloo:

“De MCS geeft inzicht in managementvaardigheden. Deze informatie is aanvullend op de informatie die verkregen wordt uit capaciteitentests of persoonlijkheidsvragenlijsten en is zodoende van toegevoegde waarde in selectie en ontwikkeltrajecten.”

Ian van Lidth de Jeude, Partner Van Ede & Partners:

“De Management Competence Scan kan gebruikt worden voor selectie- en ontwikkel-trajecten maar ook voor bewustwording. Het geeft de persoon een handvat om een zelfbeeld te krijgen en zet aan tot nadenken.”

Cili Even, Consulent WGV Zorg en Welzijn:

“Voorheen verwezen wij door wanneer het ging om het testen van managers. Organisaties vinden een volledig assessment in deze tijd vaker te duur, met de MCS kunnen we aangesloten instellingen een goed en betrouwbaar alternatief bieden.”

Bekijk ook het overzicht van onze klanten