Onze klanten

De Management Competence Scan wordt al meer dan 15 jaar (sinds 2002) door veel grote bedrijven succesvol ingezet om de juiste managers te selecteren. Hieronder vindt u een selectie van onze klanten. Bekijk ook hun referenties.

Logo-ArboNed

Arboned, klant sinds 2009

Arboned zet sinds 2009 de MCS in voor selectie en loopbaanontwikkeling. Deze organisatie richt zich op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers en op het terugdringen van verzuim. Arboned levert diensten aan ca. 80.000 werkgevers en ruim 1 miljoen werknemers.

Logo-Derks-en-Derks_3

Derks & Derks, klant sinds 2004

Het HR adviesburo Derks & Derks gebruikt de MCS sinds 2004. Derks & Derks, opgericht in 2001, onderscheidt zich door haar specialisaties farma, food, medical en gezondheidszorg. Voor haar selectie en assessment werkzaamheden zetten de psychologen van Derks & Derks de MCS zeer regelmatig in.

 Logo-Eu-Flex

EuFlex, klant sinds 2008

Euflex Employment Services is onderdeel van de Technische Universiteit Eindhoven. Euflex biedt resultaatgerichte ondersteuning bij de personele ontwikkeling van diverse organisaties, veelal instellingen en bedrijven die zich richten op innovatieve technologieën. Euflex zet de MCS sinds 2008 in bij assessments.

 Logo-Funktie-Mediair

Funktie Mediair, klant sinds 2012

FunktieMediair bestaat 25 jaar en telt ongeveer zeventig medewerkers. De dienstverlening van FunktieMediair omvat recruitment & executive search, interim management & professionals, assessment & development. Funktiemediair zet de MCS in bij selectie en ontwikkeling van medewerkers.

Logo-Hays

Hays, klant sinds 2007

Hays is een wereldspeler op het gebied van recruitment, met bijna 8000 medewerkers en 239 kantoren in 33 landen. In het afgelopen jaar plaatste Hays ca 53.000 mensen in vaste banen en ca. 182.000 mensen in tijdelijke functies. De assessment tak van Hays zet de MCS in sinds 2007.

Logo-WGV

WGV Zorg en Welzijn, klant sinds 2013

WGV Zorg en Welzijn is een koepel waarbij organisaties in de gezondheidszorg en welzijnssector zijn aangesloten. WVG Zorg richt zich op de personeelsvoorziening van de sector. Bij deze koepel zijn 140 organisaties aangesloten. In het gehele werkgebied werken zo’n 166.000 mensen in zorg en welzijn.

Van Ede & Partners, klant sinds 2011

Van Ede & Partners is een bureau voor outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching. De consultants van Van Ede & Partners begeleiden jaarlijks ca. duizend cliënten, met als doel: een betere inzet van hun talenten en capaciteiten in werk. In loopbaantrajecten zet van Ede & Partners de MCS regelmatig in om samen met de client diens managementkwaliteiten te onderzoeken.

Politieacademie, klant sinds 2007

De Politieacademie is voor de Nederlandse politie het centrum voor werving & selectie, onderwijs en kennis & onderzoek. Jaarlijks recruteert de Politieacademie grote aantallen nieuwe politiemedewerkers. Voor de functie van recherchekundige zet de Politieacademie een assessment in, de MCS maakt daar standaard onderdeel van uit.

 Bekijk ook de referenties van onze klanten