Waarom de FlexSQ?

De FlexSQ is een kwalitatief hoogwaardig instrument voor het objectief meten van de specifiek benodigde vaardigheden voor de functie van intercedent. U krijgt direct een volledig geautomatiseerde rapportage met feedback en ontwikkeltips.

Hoogste voorspellende waarde

De FlexSQ is een praktijksimulatie, specifiek een Situational Judgement Test (SJT). Dit type test heeft de hoogste predictieve validiteit voor werksucces. Kortom: met de FlexSQ kiest u de béste intercedenten voor uw uitzendburo!

Meet objectief competenties

Doordat de antwoorden in een database komen, kunnen kandidaten objectief met elkaar worden vergeleken. Daarmee kunt u de beste intercedenten kiezen voor uw bedrijf.

Specifiek ontwikkeld voor intercedenten

De FlexSQ meet precies díe competenties die specifiek voor de functie van intercedent relevant zijn. Daarmee krijgt u een zeer accurate inschatting of de kandidaat geschikt is voor deze functie en wat zijn of haar ontwikkelpunten op dit gebied zijn.

Zeer realistische simulatie

De test bestaat uit aantrekkelijke en uitdagende cases die op de praktijk gebaseerd zijn. Deze setting kent een hoge face validity en zorgt voor een gemotiveerde kandidaat.

Heldere rapportage met feedback én ontwikkeltips

Na het maken van de test is er diréct online een heldere rapportage beschikbaar. Deze rapportage bevat uitleg, feedback én ontwikkeltips waarmee u een goed inzicht krijgt in de competenties van de kandidaat.

Geschikt voor selectie- én ontwikkeltrajecten

Doordat het rapport feedback en ontwikkeltips bevat, is de FlexSQ naast selectietrajecten ook zeer goed in te zetten voor ontwikkeltrajecten.

Praktisch, snel en flexibel

De FlexSQ kan op elk gewenst moment thuis of op locatie gemaakt worden. Het maken van de test duurt 45 minuten.

Bespaar tijd en geld!

Doordat de scoring en rapportage volledig is geautomatiseerd bespaart u tijd en geld! Bovendien zijn er geen licentiekosten. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Training voor consultants

De training ‘Aan het werk met de FlexSQ’ bereidt consultants goed voor op de dagelijkse praktijk van verantwoord testgebruik. In een compacte, praktijkgerichte training leren consultants aan de hand van praktijk cases zowel de achtergrond van de test als het omgaan met de testresultaten.

Lees verder >>