Waarom de MCS?

De Management Competence Scan verschilt van andere e-trays doordat de MCS zeer ver is doorontwikkeld. Zo krijgt u direct een volledig geautomatiseerde rapportage met feedback en ontwikkeltips. Daarmee is de MCS een kwalitatief hoogwaardig instrument voor het objectief meten van management competenties. De MCS is in het Nederlands en Engels beschikbaar.

Hoogste voorspellende waarde

De MCS is een praktijksimulatie. Dit type test heeft de hoogste predictieve validiteit waarde voor werksucces. Kortom: met de MCS kiest u de béste managers voor uw bedrijf!

Meet objectief management competenties

Doordat de antwoorden in een database komen, kunnen kandidaten objectief met elkaar (of de normgroep) worden vergeleken. Daarmee kunt u de beste managers kiezen voor uw bedrijf.

Zeer realistische simulatie

De test bestaat uit aantrekkelijke en uitdagende opdrachten die op de praktijk gebaseerd zijn met o.a. video’s. Deze setting kent een hoge face validity en zorgt voor een gemotiveerde kandidaat. Vraag een gratis proefversie aan!

Heldere rapportage met feedback én ontwikkeltips

Na het maken van de test is er diréct online een heldere rapportage beschikbaar. Deze rapportage bevat uitleg, feedback én ontwikkeltips waarmee u een goed inzicht krijgt in de management competenties van de kandidaat.

Geschikt voor selectie- én ontwikkeltrajecten

Doordat er naast een selectie– ook een ontwikkelrapport beschikbaar is, is de MCS ook zeer goed in te zetten bij ontwikkeltrajecten.

Breed inzetbaar

De MCS is niet alleen geschikt voor management functies, maar voor alle functies waarin goed analytisch en organisatorisch vermogen van belang is.

Praktisch, snel en flexibel

De MCS kan op elk gewenst moment thuis of op locatie gemaakt worden. Het maken van de test duurt 1 uur.

Bespaar tijd en geld!

Doordat de scoring en rapportage volledig is geautomatiseerd bespaart u tijd en geld! Bovendien zijn er geen licentiekosten. Neem voor een vrijblijvende offerte of een gratis proefversie contact met ons op.

Maatwerk voor specifieke normgroep

Voor de MCS zijn specifieke normen voor MBO-niveau en HBO/WO-niveau ontwikkeld. Indien gewenst kan een aparte normering worden ontwikkeld voor een bepaald land of een specifiek bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op.

Training voor consultants

De training ‘Aan het werk met de MCS’ bereidt consultants goed voor op de dagelijkse praktijk van verantwoord testgebruik. In een compacte, praktijkgerichte training leren consultants aan de hand van praktijk cases zowel de achtergrond van de test als het omgaan met de testresultaten.

Lees verder >>